Beltrán: “Al 2021, ningú pot permetre’s fer el canvi al vehicle elèctric”

El secretari general de l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció, Emili Beltrán ha passat pels microfons del programa “Carrer Major” per parlar del lliurament dels nous vehicles de preventa, aturada la seva distribució per la COVID-19, la transició del vehicle de combustió a l’elèctric i la manca de microxips conductors.

En aquest sentit, Beltrán ha assenyalat que la transició del vehicle de combustió al vehicle elèctric no es pot permetre pels alts costos en la compra dels vehicles elèctrics. Sobre els ajuts del govern del pla MOVES que encara no han arribat, Beltrán ha assenyalat “no es pot fer la transició del vehicle de combustió al vehicle elèctric per les altes pretensions de les ajudes del plan MOVES”.

Finalment, el secretari general explica que “Fins fa deu dies no teniem punts de recàrrega per als vehicles elèctrics”. Sobre la mancança de microxips conductors, Beltrán ha alertat que sense els microxips, “es provoquen caigudes significatives en les vendes de vehicles que causa una tormenta perfecte a la crisi econòmica general”.

PUBLICITAT