INICI PROGRAMA 14/04

Hola, molt bona tarda benvinguts i benvingudes a la Plaça, el programa que fem cada dia a Baix Camp Ràdio, a la ràdio de les terres del Mestral, la vostra ràdio!

Ara mateix, passen dos quarts de vuit del vespre i ja saben que fins a dos quarts de nou nosaltres us portem l’actualitat de tot el que passa al nostre territori amb entrevistes, noticies, reportatges i històries dels protagonistes de la comarca.

La Plaça és un programa multiplataforma de la ràdio en xarxa del Baix Camp, un programa que fem possible gràcies a la producció de Baix Camp Ràdio i la xarxa de comunicació local que ens porta a explorar, conèixer, i descobrir els racons més interessants d’aquesta comarca i compartir experiències amb la seva gent.  

A BaixCampRàdio… Comença la plaça!

Avui és dijous 14 d’abril i comencem un nou programa de La Plaça, i com sempre comencem explicant-vos que és el que farem en el nostre programa d’avui! 

A la Plaça arrencarem sempre amb un tema d’actualitat de la comarca i n’aprofunditzarem més amb un protagonista. Avui a la nostra entrevista ens desplacem fins a Riudoms per parlar-vos del seu programa festiu per la Setmana Santa de 2022 que ja ha començat. Per parlar-ne de tot plegat estem amb la regidora de Festes de l’Ajuntament de Riudoms, Verònica Torres. Verònica, bon dia.

A més, després farem un repàs de les notícies més destacades en l’actualitat local del nostre territori.

Tot això es el que tocarem en el nostre programa d’avui!

Recordar a tots els nostres oients que ens poden seguir a través de la nostra plataforma audiovisual web, app, Facebook, Twitter i Instagram. 

Tot això i molt més, aquí,  a la Plaça

PUBLICITAT