Informatiu 30/09

Destaquem aquest dijous Aena invertirà prop de 20,8 MEUR a l’aeroport de Reus durant els pròxims cinc anys. 

Així es contempla en el Document de Regulació Autoportuària, conegut amb les sigles DORA, que ha aprovat el Consell de Ministres i que s’ha presentat avui dimecres. 

El sector turístic de Tarragona frega els 10 milions de pernoctacions però segueix lluny d’una temporada “normal”.

La Federació d’Hostaleria i Turisme també s’ha mostrat molt crítica amb com s’ha fet la pròrroga dels ERTO. El vicepresident de l’entitat, Quim Cristià, lamenta que els empresaris només disposaran de dos dies per prendre una decisió, quan han canviat les normes del joc.

A més, s’ha establert que els empresaris hauran d’oferir formació als seus empleats, per poder-se beneficiar d’un descompte més important en les quotes de la Seguretat Social. 

En l’entrevista a Carrer Major, el vicepresident de la Federació d’Hostaleria i Turisme també ha criticat l’increment d’un 30% de la taxa turística, que es començarà a aplicar aquest octubre. Considera que és un greuge cap a un sector que encara està notant els efectes de la crisi. 

El nou govern de Cambrils, liderat per Oliver Klein, ha repartit avui les carteres entre els tretze regidors signats de la moció de censura. En el nou cartipàs, els regidors del Nou Moviment Ciutadà mantindran les competències que ja tenien en el govern que conformaven amb ERC i Junts. L’únic canvi és que ara Oliver Klein, serà l’alcalde. 

PUBLICITAT