Informatiu 25/10

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dilluns 25 d’octubre fent un repàs a les Dades Covid de la demarcació on s’han registrat quinze nous casos de Covid i no s’ha registrat cap nova mort en les darreres 24 hores. Els indicadors pugen molt lleugerament.

El risc de rebrot s’ha incrementat en cinc punts a 48 tot i que se situa per sota de la setmana anterior. L’RT puja una dècima, fins a 0,98. L’índex de positivitat de les proves és del 2,03% i actualment hi ha 29 pacients ingressats, s’han sumat tres en les darreres hores.

A l’OK lliga, el Reus Virginias goleja davant l’Alcobendas i aconsegueix redimir-se després de sumar tres jornades sense guanyar. Els de Jordi Garcia van véncer per 8 a 1 per pujar també una posició a la taula.

El partit va estar dominat per les reusencs durant tot el partit i és que ja a la primera meitat, els roig-i-negres van sumar tres gols en els primers quinze minuts de partit. Raúl Marín, Pablo del Río i David Gelma van moure el marcador i obrir una ràpida escletxa davant el conjunt madrileny.

Cesar Candanedo de falta directa retallaria distàncies per l’Alcobendas, però novament el capità roig-i-negre posaria els tres gols de diferència abans del descans. Ja a la segona meitat, el Reus tornaria a anotar quatre gols. De fet, quatre jugadors locals van acabar el partit amb un doblet. Al de Raúl Marín es van sumar el doblet de Del Río, Gelma i de Ferran Gimenez.

Amb aquesta nova victòria, el Reus puja a la cinquena posició de la taula i suma 11 punts en les 7 jornades disputades. Els de la capital del Baix Camp segueixen darrere de l’invicte Barça amb 21 punts, del Liceo amb 16 i també del Noia i Lleida amb 14 i 12 respectivament. La propera jornada el Reus visita precisament la pista del Noia aquest dimarts a les nou del vespre.