Informatiu 22/11

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dilluns 22 de novembre explicant que el Camp de Tarragona s’han registrat 57 casos més de Covid-19. No s’ha registrat cap nova víctima mortal en les darreres 24 hores, però els indicadors segueixen a l’alça. Tot i que hi ha un pacient menys ingressats a les Unitats de Cures Intensives. 

El risc de rebrot puja 9 punts fins a 177, mentre que en l’interval anterior era de 82. El risc de transmissió baixa fins a 1,70, però també per sobre de l’1,40 de la setmana del 5 a l’11 de novembre. L’índex de positivitat de les proves diagnòstiques és del 4,40%.

El Riudoms aconsegueix un empat meritori davant l’Europa. Es tracta del primer partit de la temporada on l’equip barceloní no suma tres punts després de 10 jornades. Va ser un empat sense gols que segueix posicionant a l’equip a la part alta de la taula. 

Les grogues van realitzar una bona defensa organitzada que va aconseguir frenar les oportunitats de l’Europa al tram final del partit. Un possible penal no xiulat sobre Mar Dalmau a la primera meitat ha acabat amb les protestes locals. 

Les escapules sortien amb convicció a la represa però van tenir poques ocasions per avançar-se. El Riudoms va mantenir bé les línies i va ser un mur contra l’equip barceloní. De fet, al tram final, l’Europa va gaudir de bones oportunitats: un mà a mà de Farreras amb Brigi que aturava la portera local, un xut de la rival Mirea que acabava fora i una centrada que també frenava Brigi. 

PUBLICITAT