Informatiu 22/09

Són dos quarts de set i comencem aquest nou tram informatiu explicant que La Diputació de Tarragona aspira a finançar 18 projectes turístics valorats en 100 MEUR amb els fons ‘Next Generation’. 

Destaca la millora d’un nou tram de via verda entre Tortosa i la Ràpita, pressupostat en 6,3 milions d’euros i la creació d’una plataforma per aglutinar tota l’oferta turística, valorada en 8 milions. 

L’oci nocturn podrà tornar a obrir portes a partir d’aquest dijous, encara que podrà ser només en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada. 

A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més per desallotjar els clients. D’altra banda, la restauració podrà també allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara. 

El Govern català ha declarat Tarragona com a àrea d’habitatge tens. La mesura, que s’ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat, tindrà vigència per cinc anys. 

La declaració d’àrea d’habitatge tens implica que la ciutat es podrà acollir a la llei que regula els preus dels lloguers, que va entrar en vigor tot just fa un any.

En cultura parlarem de festes majors. Dimecres es posaran a disposició les invitacions per assistir a l’acció castellera que es farà aquest dijous, coincidint amb el dia de Santa Tecla. 

I a Reus comencen els actes principals de la Misericòrdia. Ahir es van entregar els Guardons de la Ciutat i avui hi haurà concert amb Miki Nuñez

PUBLICITAT