Informatiu 21/12

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dimarts 21 de desembre explicant que el fins ara comissari en cap de la regió policial del Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, serà el nou major dels Mossos d’Esquadra.

De fet, Estela ocupa el lloc que deixa Josep Lluís Trapero, que ha estat destituït aquest dilluns, segons ha anunciat la Conselleria d’Interior.

Estela té 51 anys i és llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida, té un màster en Polítiques Públiques de Seguretat i un programa superior de direcció i gestió de la seguretat pública per la UOC.

Forma part del cos de Mossos d’Esquadra des de l’any 1994 i ha treballat en sis de les nou regions policials del país.

Estela ha estat comissari en cap de la regió policial de les Terres de l’Ebre i de la regió del Camp de Tarragona, càrrec que ocupava actualment. 

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, n’ha destacat el seu coneixement del territori, el caràcter dialogant i la capacitat de treballar en equip.

El conseller d’Interior ha negat que la destitució de Trapero es degui a desavinences. L’ha justificat com una necessitat d’encetar una nova etapa dels Mossos marcada pel relleu generacional i l’aparició dels nous reptes. 

PUBLICITAT