Informatiu 20/10

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dimecres 20 d’octubre explicant que al Tecnoparc de Reus, s’ha presentat la primera escola de negocis de la demarcació. S’anomena Techma Business School i el seu objectiu és formar directius, amb un enfocament digital. 

El centre començarà a funcionar el febrer de l’any vinent. Oferirà un postgrau en màrqueting digital i un altre d’innovació en recursos humans i ecosistemes digitals. El claustre de professors estarà format exclusivament per professionals en actiu. 

L’escola de negocis també oferirà paquets formatius “a mida de les empreses i sectors del territori”. 

El Govern ampliarà l’aforament de l’oci nocturn al 80% a partir del cap de setmana. A més els recintes esportius tancats i gimnasos podran obrir al 100%. Ho ha anunciat la portaveu, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimarts posterior a la reunió del Consell Executiu. 

Plaja ha dit que encara no és moment de permetre el 100% d’ocupació a l’oci nocturn, però si de fer passos endavant. 

El Procicat es reunirà demà per aprovar la mesura. Plaja ha demanat “prudència” i ha aprofitat l’ocasió per recordar que l’ús de la mascareta és obligatori en aquests recintes.

La Generalitat posarà en marxa una campanya promocional amb 1,5 milions d’euros en bons de viatge per fomentar el turisme fora de temporada. L’anunci el va fer la directora general de Turisme, Marta Domènech, en una taula rodona a Tarragona.

Allà s’hi han reunit les principals entitats del sector, que representen prop de 5.000 establiments. Les empreses també han aprofitat la trobada per reclamar que es mantinguin els ERTO “fins que sigui necessari” per afrontar la recuperació després de la pandèmia.

PUBLICITAT