Informatiu 19/10

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dimarts 19 d’octubre  explicant que La Policia Nacional ha desarticulat una organització que es dedicava a l’explotació sexual a la demarcació de Tarragona.

En l’operació s’han alliberat 5 dones de Paraguay que havien vingut aquí amb falses promeses de feina i eren obligades a prostituir-se en pisos d’Amposta i l’Aldea. 

Les víctimes també eren forçades a consumir i vendre drogues. La policia ha detingut deu persones, de les quals tres ja han ingressat a presó preventiva per ordre judicial. 

Aquesta organització criminal comptava amb el suport d’altres persones que captaven a dones en situació de vulnerabilitat del Paraguai i els oferien feina a Espanya com a cuidadores de gent gran. La banda també tenia la complicitat d’una agència de viatges.

Apuntem breument que els Mossos d’Esquadra han detingut un jove que triplicava la taxa d’alcoholèmia i que hauria provocat un accident a Montbrió del Camp, després de circular prop d’un quilòmetre en contra direcció. 

En el sinistre, que va passar dissabte a la nit a la carretera T-310, hi van resultar ferides tres persones, una d’elles menor d’edat. 

Al conductor, de 28 anys, se li imputen els delictes de conducció temerària, sota els efectes de l’alcohol i lesions. Està pendent de passar a disposició judicial.

PUBLICITAT