Informatiu 15/11

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dilluns 15 de novembre explicant que la Covid segueix a l’alça al Camp de Tarragona on s’han registrat 25 nous casos de coronavirus i on precisament el risc de rebrot puja un total de deu punts fins a situar-se en 76.

Aquests 76 punts superen ampliament l’interval anterior de 46. L’RT puja una dècima, a 1,36 per sobre de l’1 de la setmana del 29 d’octubre al 4 de novembre. Actualment continua havent 20 pacients ingressats.

I obrim com cada dilluns la plana esportiva parlant del Riudoms i de la gran victòria de prestigi pel Riudoms davant el Huesca amb un gol als darrers compasos que va fer embogir les visitants a la seva visita a l’Enrique Porta de Villanueva de Gállego. 

La primera meitat va tenir dos dominadors. Primer va ser l’equip aragonés qui va generar les ocasions més clares. A partir de la mitja part el propietari del partit va ser el Riudoms amb el control de la pilota i del joc. 

Després del descans i uns primers minuts de desencert, el triple canvi de l’equip blaugrana va millorar el joc del Huesca que va modificar l’estructura i es va créixer sobre la gespa. El Riudoms va aprofitar l’errada defensiva de les locals. Una pèrdua de pilota va propiciar el gol de Dueso, que va entrar al minut 70 de partit, i va acabar de donar la victòria a les del Baix Camp. 

El Riudoms suma així tres victòries consecutives i aquests tres punts importantíssims que serveixen per situar-se a la meitat alta de la taula i més a prop de la zona d’ascens a Reto Iberdrola que de la zona vermella de la taula. La propera jornada les riudomenques s’enfronten al líder invicte, l’Europa, que suma tots els punts possibles, 27 de 27.

PUBLICITAT