Informatiu 02/11

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dimarts 2 de novembre explicant que al Camp de Tarragona s’han registrat 28 nous casos de coronavirus confirmats per PCR o tests d’antígens. No s’ha registrat cap nova víctima mortal en les darreres hores i el risc de rebrot segueix a la baixa.

Aquest indicador ha retrocedit quatre punts, fins a situar-se als 44, mentre que en l’interval anterior era de 57. L’RT també ha baixat, catorze centèsimes i baixa de l’1. En total hi ha 28 pacients ingressats, 2 més que en l’anterior balanç.

I marxem a Alforja on set menors van ocasionar desperfectes a un dels parcs del municipi.

Els danys materials ja han estat reparats per part de l’Ajuntament i amb la col·laboració de les famílies.

El Riudoms es reafirma amb una golejada per 1 a 4 a les Illes Balears davant el Sant Lluis. Les de Raúl Lucha afrontaven un partit important en la lluita per la permanència tot i que encara queda molta temporada per endavant.

El viatge a les illes després de dues setmanes sense competir va donar resultat al millor equip de la província que es sentia còmode sobre el terreny de joc tot i que amb patiment.

Laura Mas anotava el primer gol del partit per donar tranquil·litat a l’equip del Baix Camp. La diferència per la mínima es va mantenir fins al descans i més enllà. El conjunt balear va reaccionar passats quinze minuts de la repressa i Ainhoa Seguí posava l’empat a l’electrònic.

L’equip groguet reaccionaria i de quina manera. Quatre minuts després de l’empat, Clara Martínez tornava a posar per davant a les riudomenques i Júlia Vernet posaria l’1-3 al 67. Amb el partit dominat, faltava la cirereta i Mar Dueso va ser l’autora del darrer gol del matx al 80.