Informatiu 01/12

Obrim aquest tram informatiu d’aquest dimecres 1 de desembre explicant que l’ocupació turística a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre creix enguany un 53% respecte l’any passat. Les xifres, però encara queden lluny del 2019. 

La Diputació ha fet balanç de la temporada en l’acte Som Turisme, en què s’han reconegut sis iniciatives empresarials del territori.

El Parlament debat el nou Decret d’energies Renovables plantejat pel Govern català i que podrà tirar endavant gràcies al suport anunciat pels Comuns. La resta de partits de l’oposició, inclosa la CUP, han confirmat que hi votaran en contra. 

Ciutadans ha anunciat el seu vot negatiu en una visita aquest matí a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Sobre el parc de bombers de Reus, Castellet ha explicat que està en una fase més incipient que el de Tarragona. Diu, però, que té dotació pressupostària i que la intenció és tenir-ne el projecte executiu en un o dos anys. 

El sindicat CSIF exigeix el tancament de les Comissaries Externes de Proximitat de Reus per falta de seguretat i higiene. En un comunicat, afirma que la que està en pitjors condicions és la que hi ha a l’estació d’autobusos.

PUBLICITAT