Informatiu 9 de juliol

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha fet aquest divendres una crida a la “prudència i la contenció” de la ciutadania, especialment dels més joves, per evitar aglomeracions durant el cap de setmana. 

Elena ha anunciat un reforç dels dispositius policials aquest cap de setmana a la ciutat de Barcelona i als municipis de la costa en coordinació amb les policies locals per evitar concentracions de gent que posin en perill la feina col·lectiva feta fins ara per “preservar la vida”. “Estem a punt d’acabar amb la pandèmia, la vacunació va molt bé, però cal continuar ser prudents”. Ha afegit.

Davant possibles aglomeracions a la ciutat de Barcelona i a municipis del litoral català, el conseller Elena ha anunciat que, en coordinació amb les policies locals, es reforçarà la presència policial activa als carres i places dels municipis i s’incrementarà el patrullatge a l’espai públic per garantir que les nits “siguin tranquil·les”.

El conseller d’Interior ha destacat que tot i que la vacunació avança a un ritme “extraordinari” la pandèmia està en moment “complicat” que obliga tothom a ser prudent i seguir les normes. Aquí, Elena ha recordat que la vacuna triga uns dies a fer efecte un cop administrada i que això obligarà a fer un esforç de contenció durant tot l’estiu.

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, la reusenca Teresa Pallarès, diu que no s’ha de culpar ni els joves ni l’oci nocturn pel nou repunt de contagis

La delegada n’és conscient que la Generalitat haurà de respondre als tancaments del sector amb nous ajuts.

La coordinació territorial de Joventut a Tarragona defensa els joves i la seva solidaritat amb el videoclip “joves Insensats”. 

Maria Jacobs, Tonet Blázquez, Gemma Polo i Pol Carranza han sigut els creadors d’aquesta peça reivindicativa.

Prades dóna el tret de sortida a una gran varietat d’activitats per aquest estiu.

La principal novetat és el Campus Rock Prades que tindrà lloc del 12 al 17 de juliol.

I fins aquí l’informatiu d’avui divendres 9 de juliol.

PUBLICITAT