Informatiu 31 de març

La demarcació de Tarragona ha registrat, aquest dimecres 96 nous contagis i 2 noves defuncions per coronavirus, segons el darrer balanç facilitat pel Departament de Salut.

 D’aquesta manera, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre acumulen 46.267 contagis i 1.250 morts a causa del virus des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a la situació als hospitals de la demarcació, en aquests moments hi ha 63 persones ingressades amb Covid-19, 5 menys que ahir, mentre que a les UCI es registren 26 pacients crítics.

Comença la vacunació contra la Covid als selvatans majors de 80 anys

L’arribada d’una vintena de vials aquesta setmana permetrà vacunar, durant els pròxims dies, més d’un centenar de selvatans.

Aigües Reus ha duplicat el seu fons de solidaritat, després de l’aprovació del consell d’administració de Reus Serveis Municipals el passat dilluns, 29 de març, passant de 10.000 a 200.000 euros.

 D’aquesta manera, s’amplia la concessió d’ajuts i bonificacions a les famílies de Reus que tenen problemes per pagar la factura de l’aigua. La mesura arriba després de detectar un increment del 67% de sol·licituds d’ajut davant de Serveis Socials els darrers cinc mesos. Aquest increment del fons de solidaritat és el més elevat de la història d’Aigües Reus. Des del 2013 que es va posar en marxa la mesura amb una dotació de 100.000 euros cada any, s’ha decidit augmentar-la aquest 2021 amb 100.000 euros més, ja que s’han disparat substancialment les sol·licituds els darrers cinc mesos i la dotació inicial no era suficient.

Quatre persones van resultar ferides aquest dimarts després que el vehicle en el qual viatjaven patis una sortida de via a la C-14, a l’altura de la Selva del Camp. 

L’incident va afectar un segon turisme, però el seu ocupant en va sortit il·lès, segons el Servei Català de Trànsit. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar un ferit greu en helicòpter a l’hospital Joan XXIII, i un de menys greu i dos de lleus a l’hospital Sant Joan de Reus. Fins al lloc dels fets també s’hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra que van desviar el trànsit per vies alternatives, després que la C-14  fos tallada en sentit Reus. 

Una persona va caure i va resultar ferida a la zona de roques de la platja de la Punta del Riu de l’Hospitalet de l’Infant.

Els Bombers la van haver d’evacuar en llitera i va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Les activitats a l’aire lliure, protagonistes del casal municipal de Setmana Santa de la Selva

En l’edició d’enguany, marcada per les restriccions sanitàries, s’hi han inscrit prop de 90 infants.

PUBLICITAT