Informatiu 30 de març

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant una dona que conduïa beguda i de forma temerària. 

Els fets van tenir lloc just després d’un accident de trànsit que es va produir a l’autopista AP-7, al seu pas pel municipi de Cambrils. Segons va informar un dels dos conductors implicats, l’altra conductora havia marxat del lloc abans de l’arribada de la patrulla. Els agents van fer recerca del vehicle que havia fugit i van localitzar-lo circulant per la mateixa autopista en sentit sud. En posar-se en paral·lel, els Mossos van observar que al vehicle viatjaven dues persones, la conductora i un acompanyant. La policia va situar-se davant del vehicle per guiar-lo fins a una sortida per tal de fer les comprovacions. Tot i que en un primer moment la conductora va seguir la patrulla, després va començar a reduir la velocitat fins a arribar a circular a 60 km/h. Tot seguit, va accelerar per intentar fugir, però els agents els van poder fer aturar al voral.

Mont-roig del Camp engega una campanya informativa sobre la normativa de circulació dels patinets elèctrics.

A banda de col·locar cartells en punts estratègics, també es realitzaran accions informatives a les entrades i sortides dels centres educatius, als espais de lleure i esbarjo i a les xarxes socials.

En esports, comencen les activitats esportives de Setmana Santa a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Les activitats que l’Àrea d’Esports organitza cada any per donar suport a les famílies ja estan en marxa.

L’administrador concursal de la SAE CF Reus Deportiu, David López, ha fet públic el seu posicionament favorable a l’acord a quatre bandes per fer néixer un nou club a la ciutat.

L’entesa entre el CF Reddis, la Fundació futbol base Reus, la plataforma Sempre Reus 1909 i el consistori “permetrà la conservació del futbol a Reus”, tal com ha reconegut López a través d’un comunicat. 

L’administrador concursal s’ha posat a disposició de l’Ajuntament per facilitar la transició a aquest projecte, ja que, segons ha informat, el procés judicial de liquidació de la SAE comporta la seva dissolució mercantil i la impossibilitat que la societat pugui reprendre la seva participació en qualsevol categoria esportiva.

La resolució de David López era necessària perquè aquest mes de juny es complia el contracte de dos anys de vinculació entre la Fundació futbol base Reus, responsable de la gestió dels equips de futbol base de la SAE i la societat.

I en cultura, el Baix Camp celebra la seva segona Setmana Santa en pandèmia.

Els pobles del territori han suspès la majoria d’actes, com ara les processons. Malgrat això, a les parròquies es podran celebrar misses seguint totes les mesures de seguretat.

PUBLICITAT