Informatiu 24 de març

La Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya ja comta amb dos representants de la demarcació de Tarragona. 

La ConfeCat ha nomenat Berta Cabré nova vicepresidenta de l’entitat. Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) s’uneix en aquesta representació de les comarques tarragonines a Eduard Farriol —expresident de la FEHT—, que és vocal.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimarts el nou pla d’accions que durà a terme al llarg d’aquest any amb l’objectiu d’involucrar als seus veïns i veïnes en el procés de canvi cap a una ciutat més sostenible i amable amb el medi ambient.

 D’aquesta manera se’ls implicarà entorn de 5 objectius principals: energia, ciutat sostenible, consum responsable, acció pel clima i biodiversitat. En aquest sentit, s’han impulsat diferents activitats com ara tallers, scape-rooms, concursos o debats en format de podcasts i webinars, entre d’altres. Així ho explica Daniel Rubio, regidor de medi ambient de l’Ajuntament de Reus.

La propera acció serà aquest divendres dia 26 de març on, coincidint amb el Dia Mundial del Clima i Adaptació al Canvi Climàtic, es durà a terme la jornada online ‘Reus contra el canvi climàtic: V Verda, Mobilitat Sostenible i Energia Renovable’.

L’escola de Maspujols ha estat una de les guanyadores provincials del Concurs Escolar de l’ONCE. 

En concret ha sigut la classe de 3r de primària que en aquesta edició havia de fer falques de ràdio o espots sobre com fer un ús responsable de les noves tecnologies. 

La Selva del Camp renova els càrrecs del servei de jutjat de pau

Francesc Rosich, que fins ara havia estat jutge reserva, passarà a ocupar el càrrec de titular. Neus March, professora jubilada, en serà la substituta.

Una pagesa selvatana, protagonista d’un llibre que vol reivindicar el sector agrari en clau femenina.

Es tracta del llibre “Terra de dones. Pageses de Catalunya” que ha presentat la periodista Laura Saula a la Selva. Saula s’ha acompanyat de la selvatana Ester Gomis, una de les veus que dona forma a la publicació.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’uneix a l’Hora del Planeta que promou WWF.

El dissabte 27 de març, l’Ajuntament apagarà els llums de dos edificis municipals emblemàtics per la lluita contra el canvi climàtic.

PUBLICITAT