‘Informatiu’ 21 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I es que, amb dades d’ahir, s’han confirmat 46 positius més que aquest cap de setmana  i ja en són 2.777 d’acumulats per prova PCR o ràpida. Això si, no s’ha hagut de lamentar cap defunció i en total en segueixen sent 445 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han registrat 2.349 positius acumulats i 400 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han sumat 428 positius acumulats i les morts en són 45.

I després de les dades com sempre nosaltres marxem cap a Reus per explicar que, com tots i totes ja sabeu, aquest dijous és el nou dia de Sant Jordi, i les floristeries de la capital del Baix Camp, no donen per perdut aquest 23 de juliol oi?

I sense marxar de la capital Jordi, ni deixar aquest tema parlem ara de que a les portes del Sant Jordi més insòlit i estiuenc de la història, el dimecres dia 22 de 19.30 a 21h, el Jordi Romero i el Josep Baiges estaran al Jardí de la Casa Rull per signar el seu llibre “Fot-li que és de Reus II”.

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquest dilluns els treballs de construcció de la rotonda d’accés a Vinyols i els Arcs amb la intersecció situada al camí de Sant Joan. Amb aquestes obres es vol millorar l’accés de la mobilitat al municipi de Vinyols i la seguretat viària tant pels usuaris que accedeixen a les rodalies de T-314 com de la resta de vehicles que utilitzen aquest nus viari per accedir a altres municipis.

Aquestes obres compten amb un pressupost total de prop de 500.000 euros i amb un termini d’execució d’uns sis mesos. D’altra banda, les darreres setmanes la Diputació de Tarragona també ha realitzat tasques de reforç del ferm en aquesta mateixa via que uneix Vinyols i els Arcs i Reus amb una inversió prop dels 320.000 euros.

Canvi a l’alcaldia de l’Albiol després del pacte municipal que van arribar Esquerra Republicana i Sumem per l’Albiol en les darreres eleccions municipals. El relleu el pren Andreu Carrasco, que ja ha estat alcalde del municipi entre el 2003 i el 2015 i que recupera la possessió de l’alcaldia en detriment de Mario Cortés que passa a ser el primer tinent d’alcalde. A les passades eleccions municipals, el grup d’ERC va obtenir tres regidors i Sumem per l’Albiol un, que era el mateix Mario Cortés, que ha ocupat el primer any d’alcaldia.

Andreu Carrasco ja va prendre la possessió de l’alcaldia en un acte a les Masies Catalanes i en què va destacar que els seus eixos principals a treballar son les càmeres de vigilància que llegiran les matrícules dels vehicles en els accessos a la urbanització Masies Catalanes i que estaran controlades pels Mossos d’Esquadra. Entre d’altres propostes també destaquen la construcció del magatzem municipal i millorar la deixalleria de les Masies Catalanes a més del reforç del Castell de l’Albiol. Amb aquest canvi de batlle, ERC suma 48 representants al Camp de Tarragona i 363 en el conjunt de Catalunya.

PUBLICITAT