Informatiu 21 d’abril

El Govern preveu que hi hagi mobilitat lliure per Catalunya a partir de dilluns. Les reunions del Procicat continuen aquest dimecres i la decisió no es donarà per tancada al 100%, però, fins que acabin les trobades.

Diferents veus del Govern ja han apuntat en les últimes hores que s’aixecaria el confinament comarcal si les dades acompanyaven, com ara la consellera de la Presidència, Meritxell Budó. S’havia parlat de vegueries o regions sanitàries, però el Govern opta de moment per un confinament perimetral de Catalunya. A més, també reobrirà la restauració dels centres comercials en el mateix horari que la resta, fins a les 17 hores.

Aquest dimecres, segons les dades del Departament de Salut hi ha 19 pacients crítics a les unitats de crítics dels hospitals del Camp de Tarragona.

La xifra, tot i ser alta, és positiva i dona aire perquè no es registraven aquestes dades des del passat 7 d’octubre de 2020, quan hi havia 17 persones ingressades en estat crític. És a dir, s’ha tardat 197 dies —poc més de 6 mesos— per repetir unes dades similars al territori.

Els Mercats de Reus ja estan presents a la plataforma d’Ulabox. Aquest mes d’abril, la compra a les 15 parades dels mercats reusencs es pot completar amb productes de supermercats. 

Aquesta plataforma posa a disposició dels clients de l’àrea d’influència dels Mercats de Reus fins a 3.000 referències més que s’incorporen als productes frescos de les parades i arriben a casa el mateix dia en dues comandes diferents. A més d’agafar els productes que hi ha a les parades dels mercats, també s’hi poden afegir productes de supermercat  i rebre-ho a casa el mateix dia, tot i que en dues comandes diferents. Aquesta nova incorporació a Ulabox  arriba amb ofertes i descomptes per als clients registrats i els nous usuaris. L’àrea de repartiment permet rebre els productes frescos dels Mercats de Reus a bona part del Camp de Tarragona, amb lliurament a les ciutats de Reus  i Tarragona  i a diverses poblacions del Baix Camp, l’Alt Camp i el Tarragonès.

Riudoms acull aquest cap de setmana la 18ena edició de la caminada de resistència Riudoms – La Mola – Riudoms. 

Amb ni més ni menys que 350 caminadors, l’organització d’aquesta ha estat ràpida i improvisada a causa dels constants canvis del PROCICAT.

L’alumnat de 5è de primària de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant participa en el programa de vela escolar Esport Blau.

L’Ajuntament i el Club Nàutic col·laboren per primera vegada en aquest projecte impulsat per la Federació de Catalana de Vela i la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT