Informatiu 16 de març

27 contagis i una defunció per coronavirus a la demarcació de Tarragona, segons les dades facilitades pel Departament de Salut.

Els ingressos hospitalaris sumen un total de 79 pacients als centres sanitaris del territori, i 432 pacients greus a les UCI de Catalunya. El risc de rebrot i l’Rt augmenten al Camp de Tarragona, amb 84 punts al primer i 1’00 al segon; mentre que a les Terres de l’Ebre tots dos indicadors es mantenen estables, 38 punts i 0’74 respectivament.

Més de 50 comerços ja s’han adherit al projecte “Reus Compra Responsable”. Es tracta d’una iniciativa en la que ja disposen del logotip que els permet identificar-se de cara a les persones consumidores. 

Durant aquestes setmanes s’està desenvolupant la campanya #jasócReusCompraResponsable per difondre a les xarxes socials.

De fet, la campanya es troba adreçada per a tots aquells comerços locals que disposen de servei de repartiment a domicili ecològic i promouen el consum responsable. Reus Compra Responsable, es va donar a conèixer durant la campanya comercial de Nadal.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que “ el seu objectiu és dotar d’eines al comerç de proximitat per fer front als reptes de la pandèmia i als canvis d’hàbits de consum de la ciutadania, en un nou exemple de col·laboració público-privada que es du a terme a la ciutat”.  

Els càmpings del Baix Camp inauguren nova temporada, la qual esperen que sigui millor que l’anterior. 

Des del sector esperen salvar altra vegada la temporada, confiant en la seva tipologia de vacances: familiars, amb distanciament i a l’aire lliure.

La salut mental sera la protagonista de la cuarta onada de la Covid-19.

Després d’un any de l’inici del confinament, la dificultat de les situacions que es presenten pot passar factura a l’estat psicològic de les persones.

L’Associació de Dones de la Selva celebra els seus 45 anys amb un llibre retrospectiu

El volum s’ha presentat aquest dissabte al Castell del Paborde, amb la presència de moltes de les sòcies que han mantingut viu el projecte de l’entitat al llarg dels anys.

I en esports, la Fundació Futbol Base Reus, que va agafar la cantera del CF Reus; el CF Reddis, i la plataforma d’aficionats Sempre Reus 1909, acorden fundar un club de futbol a la ciutat que ocupi el buit que va deixar la desaparició de l’històric club reusenc.

Aquesta iniciativa és la única que compta amb el suport explícit de l’Ajuntament de Reus.

PUBLICITAT