Informatiu 16 de febrer

El departament de Salut ha informat de 13 noves defuncions per covid-19 a la demarcació de Tarragona. en la darrera jornada també s’ha registrat un repunt en el nombre de contagis. Se n’han diagnositicat 101 a tota la demarcació. 

Des de l’esclat de la pandèmia, a la província ja hi ha hagut més d’un miler de víctimes mortals pel coronavirus i se n’han diagnosticat prop de 44.300 casos. Pel que fa a la pressió hospitalària, avui hi ha 217 pacients ingressats, nou menys que ahir dilluns. El risc de rebrot també tendeix a la baixa, tant al Camp com a l’Ebre. A les comarques tarragonines és de 165 punts i a les ebrenques de 119. La velocitat de transmissió es manté molt per sota de l’1 en tots dos casos. 

Tot el personal educatiu de fins a 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 aquesta setmana, segons ha informat TV3 i han confirmat a l’ACN fonts del Govern. Tots ells rebran un SMS i podran apuntar-se a una pàgina web perquè se’ls administri la vacuna d’AstraZeneca. Aquest col·lectiu s’afegeix a d’altres que ja l’estan rebent, com ara els farmacèutics, els funcionaris de presons o els cossos de seguretat i emergències. En pocs dies començarà també la vacunació de persones de més de 80 anys que no viuen en residències i grans dependents.

L’Ajuntament de Reus votarà en el Ple d’aquest divendres la memòria que avala la viabilitat per a la creació d’una empresa energètica municipal. El passat mes de novembre ja es va aprovar redactar l’informe que s’ha presentat avui.

Riudoms registra una onada de robatoris a particulars i comerços del poble. El consistori assegura que en els pròxims dies es veurà augmentada la presencia policial al municipi, tant de la Guàrdia Urbana com de Mossos d’Esquadra.

Mor als 94 anys mossén Josep Porcar Ivars, rector de la parròquia de l’Hospitalet de l’Infant entre el 1954 i el 1998. Va ser un membre molt actiu del municipi del Baix Camp, sempre vinculat a la vida social del poble.

PUBLICITAT