Un grup inversor americà compra el CF Reus Deportiu in extremis

Russel Platt i Clinton Onolfo són els noms del moment, del dia, i, qui sap, potser ho seran també de la història roig-i-negra. Dos americans que s’han convertit en els nous propietaris del CF Reus Deportiu. De fet, ho serà el grup inversor US Real State Investment, del qual ells dos en són els líders.

Aquest dilluns, en la data límit, ha arribat la notícia que molts estaven esperant des de fa temps. El club ha emès un comunicat oficial (en anglès), explicant la compra del 99’7% de les accions per part d’aquest grup, que es va produir aquest passat diumenge a les darrers hores de la nit.

En el comunicat, els nous propietaris han explicat quines són les accions previstes i que pretenen dur a terme. En primer lloc, han assegurat que es faran càrrec del deute del club, que ronda els 5 milions d’euros, i que resoldran també la situació amb proveïdors i patrocinadors.

A més, la intenció del grup inversor és crear, en un futur pròxim, un nou estadi que durà el nom de Stadium Complex Gaudian Style (o Estadi Gaudí) i que tindrà una capacitat de 18.000 espectadors. A banda, construiran també un centre comercial proper a l’estadi, al mateix polígon.

Ara bé, com a primer pas, i després de saldar els deutes, els nous propietaris hauran d’esperar, conversar i negociar amb LaLiga perquè accepti la nova situació del Reus i permeti al club continuar a Segona Divisió i poder tornar a inscriure jugadors per poder reforçar la plantilla abans que tanqui el mercat d’hivern.

Per tant, s’ha produit el primer, i més important, pas perquè es produeixi el miracle. Un miracle que fa tres dies semblava una utopia i, ara, només resta pendent de la decisió de LaLiga.

PUBLICITAT