Ofegament mortal a la platja de Ponent de Salou

Un home de 62 anys d’edat i de nacionalitat espanyola va morir ahir al vespre a la platja de Ponent del municipi de Salou (Tarragonès).  Segons l’avís que es va rebre al telèfon d’emergències 112 cap a dos quarts de vuit del vespre, l’home hauria caigut a l’entrar a l’aigua i hauria quedat inconscient.

Altres banyistes de la zona van rescatar el cos de l’aigua i van començar a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van seguir amb les maniobres tot i que finalment van resultar infructuoses. Per atendre l’emergència, el SEM va mobilitzar a la zona dues unitats terrestres.

La platja de Ponent disposa de servei de vigilància però en el moment dels fets aquest ja havia finalitzat el servei. Durant el dia, les condicions pel bany havien estat bones i havia onejat la bandera verda. Fins al lloc també es van desplaçar dues  patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Guardia Civil, per encarregar-se de les diligències.

Es tracta de la quinzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

PUBLICITAT