L’Accents celebra la 10a edició a set municipis del Baix Camp

Des del 6 d’octubre fins al 16 de desembre s’oferiran un total de trenta interpretacions d’artistes de Països Catalans i de la resta de l’Estat, distribuïdes en una dotzena d’equipaments de les nostres comarques.

La cantautora ebrenca Montse Castellà amb el seu concert, serà qui posarà en marxa la primera actuació dels 10 anys del festival a la Torre del Llimó de Cambrils. Per altra banda, l’artista convidat Paco Ibáñez, serà l’encarregat d’inaugurar Accents el 14 d’octubre al Teatre Fortuny dins de la seva gira internacional “Nos queda la palabra” i com a homenatge a la llibertat. 

El projecte, impulsat per Empenta Cultural i dirigit per Isaac Alesa, continua, com des dels seus inicis, amb la defensa de la unitat de la llengua catalana, i és per això que, manté el seu compromís amb els artistes catalans i procedents dels territoris de parla catalana, junt amb plantejaments de cançó d’autor i música d’arrel procedents d’altres indrets de l’Estat, com Madrid o Astúries.

Des de la direcció del festival es valora de manera positiva l’esforç que fan els municipis col·laboradors per incentivar a artistes de primer nivell o grups emergents, la gira de la històrica cantautora penedesenca Marina Rosell a Riudoms, per exemple, o el guanyador del Portautors, Gabriel Kazz a Cambrils. 

Enguany Accents planteja una edició innovadora del cicle Som Flamencs, la qual comptarà amb diverses formacions catalanes rellevants del gènere. 

PUBLICITAT