Els 5 restaurants més “top” del Baix Camp

Us proposem cinc dels millors restaurants del Baix Camp on poder gaudir d’un bon àpat amb els teus! No t’ho perdis!

RACONET BRASERIA – MONTBRIÓ DEL CAMP

Adreça: c/Fructuós Canonge, Montbrió del Camp, Baix Camp, 43340

Telèfon: 977833300

Web: http://www.raconet.es/

Aquest restaurant ofereix plats típics de la cuina catalana. Tots els plats s’elaboren amb productes de qualitat.

Compta amb una brasa a la vista i destaca per les seves carns i verdures a la brasa.

Font: Gastro Ranking

Disposen d’un menú diari, d’un menú de cap de setmana, un per a nens i un per a grups formats per més persones. També disposa d’una carta on es poden trobar una varietat de tapes, amanides i postres casolanes. A més a més, conté diferents opcions per a les persones vegetarianes i celíaques.

No entreguen el menjar a domicili, però sí que serveixen menjar per a emportar.

Obre de dimarts a diumenge. L’horari de dinar és de 13:00h a 15:30h i l’horari de sopar és de 20:00h a 22:30h. Tot i que es manté tancat del 7 d’octubre al 9 de desembre, obre durant tot el mes d’agost.

MASPUBILLS – VINYOLS I ELS ARCS

Adreça: Camí de Barenys, 13. 43391

Telèfon: 977850409 / 654656314

Web: ecocampvinyols.cat

És un restaurant 100% ecològic que es troba a Vinyols. Està situat dins del càmping Eco Camp Vinyols, a 5km de les platges de Cambrils. Es caracteritza per oferir una cuina flexiteriana. Per tant, utilitza productes de proximitat, de temporada i ecològics per oferir els millors plats saludables.

S’adapten sense problema a tota classe d’al·lèrgies. A més a més, ofereixen plats per les persones veganes i ovolactovegetarianes. També disposa menú per a celíacs i per a grans grups.

Entre els seus plats destaquen pel seu gust l’arròs de peix, de verdures o de bolets, la crema de remolatxa, de tomàquet o d’ametlla i les coques de lasanya vegetal o de verdures.

L’establiment disposa d’una terrassa, una zona per a nens i una zona de bar per poder prendre còctels o copes. En ocasions especials, fan espectacles en directe i posen música. A més a més, accepta l’entrada d’animals sense cap problema i ofereix la possibilitat d’aparcar en un pàrquing exclusiu per a clients.

Obre per fer dinars de 13:00h a 15:00h els divendres, dissabtes i diumenges i per fer sopars de 20:30h a 22:00h els divendres i dissabtes. A més a més, es manté obert durant tot el mes d’agost i a l’estiu obre cada dia. Per a realitzar reserves, es poden dur a terme a través del seu correu electrònic (hola@maspubills.cat) o per telèfon.

Font: Gastroteca

RESTAURANT ERMITA PARET DELGADA – LA SELVA DEL CAMP

Adreça: Ctra. de la Selva a Vilellonja, km 2, 43470

Web: http://ermitaparetdelgada.com/com-arribar/

Es troba a La Selva del Camp, al Baix Camp i es caracteritza per la filosofia del “slow food” i per apostar pels productes de proximitat.

En aquest restaurant es pot gaudir d’un ambient tradicional i una decoració típica de les masies catalanes. És un bon lloc per celebrar àpats familiars, per fer reunions amb amics, casaments, comunions o batejos gràcies al fet que compta amb salons privats.

Font: ermitaparetdelgada

Entre els plats més destacats hi trobareu el carpaccio de llagostins, els caragols a la llauna, la carn de caça i el bacallà amb romesco. Compta amb un menú diari, un menú per a grups i un pels més petits. A més a més, ofereix menjar per a celíacs. Quan fa bon temps, disposa d’espai per fer calçotades.

També hi ha un parc infantil on la canalla pot jugar sense cap perill i en ocasions especials realitza espectacles en directe. A més a més, disposa d’aparcament exclusivament per a clients.

Obre de dimarts a diumenge, tot i que només fa sopars els divendres i els dissabtes. A més a més, també es manté obert durant l’època de Nadal i el mes d’agost. Es poden fer reserves a través del seu correu electrònic: info@ermitaparetdelgada.com

Una curiositat és que just al costat del restaurant, hi trobem una ermita del S. XII, decorada amb pintures de l’artista Grau-Garriga i amb una capacitat per a 200 persones.

LES BRASES DE CA L’OLLA – VILAPLANA

Adreça: Passeig de la Mussara, 8, 43380

Aquest restaurant es troba a Vilaplana, al Baix Camp. Aquest restaurant està situat a l’entrada del poble, davant la cooperativa agrícola i consta de 2 menjadors acollidors.

Font: TripAdvisor

Aposta pels productes de proximitat, la cuina mediterrània i catalana elaborada de manera casolana.

Compta amb una extensa carta, però entre els seus millors plats es troben els cigrons amb bolets, el bacallà, els peus de porc a la brasa, el filet de vedella o les seves postres casolanes. Disposen d’un menú diari, un pel cap de setmana, un per a grups i un altre pels més petits. A més a més, també ofereix varietat per als celíacs i menjar per a emportar.

Aquest disposa de sales privades per poder fer reunions, esdeveniments i celebracions. A més a més, sovint es realitzen diferents espectacles en directe i posen música. És important destacar que el local està adaptat per a persones que pateixen alguna minusvalidesa.

Obre de dimecres a diumenge de 13:00h a 15:00h i els divendres i dissabtes de 21:00 a 22:30. A més a més, durant el mes d’agost es manté obert. Es poden fer reserves prèviament a través del seu correu electrònic: lesbrasesdecalolla@gmail.com o per telèfon (977782862 i 661793565.

RESTAURANT EL COBERT – MONTBRIÓ DEL CAMP

Adreça: Carrer Nou, 58, 43340

Aquest restaurant situat a Montbrió del Camp està especialitzat en la cuina casolana i de mercat elaborada amb productes de temporada de primera qualitat.

Font: tripadvisor

Disposen d’un menú diari, un per a grups i un per a nens. A més a més, també compten amb una gran varietat de plans per a celíacs i servei de menjar per a emportar.

Entre els plats de la carta, hi trobem diferents tapes, torrades de pa de pagès, amanides, carns a la brasa i plats de peix entre altes. Destaquen les seves postres casolanes i els esmorzars amb forquilla que serveixen. A més a més, recomanem el seu bacallà a la llauna i el seu xai a la brasa.

Aquest establiment tan acollidor conté una terrassa exterior per poder gaudir a l’estiu, una zona de bar i salons privats per a celebrar diferents esdeveniments.

Obre de dimarts a diumenge en horari d’esmorzar de 9:00h a 11:00h per fer dinars de 13:00h a 15:30h. Els divendres i dissabtes obre per fer sopars de 20:30h a 22:30h. Es pot reservar amb antelació trucant al 977826006.

PUBLICITAT