Vinyols i els Arcs s’uneix en un sopar solidari

El municipi del Baix Camp celebra aquesta nit un sopar solidari organitzat per la Parròquia de Santa Caterina en benefici de Càrites i Mans Unides. 

Vinyols i els Arcs ha recaptat uns 1300€ per a Càrites i Mans Unides. Tot gràcies al sopar solidari que se celebra avui a les nou del vespre i que s’ha convertit en una imperdible al municipi. Així doncs, més de 120 persones es reuniran a la Sala del Poble del Casal.

Els beneficis del sopar, amb un preu de deu euros, van destinats a les dues organitzacions solidàries al cinquanta per cent. Assumpció Gili Ferré, organitzadora de l’esdeveniment explica que tots els diners recaptats són totalment nets:

Així doncs, tant l’Ajuntament, que deix la sala del Casal, com els diferents locals del municipi i les persones de la parròquia uneixen força amb motiu d’aquesta causa solidària. A més, 15 persones han col·laborat amb l’opció Taula Zero, una eina que permet pagar els deu euros del sopar a aquells que no poden assistir-hi.

Durant el sopar s’explicaran el projecte de Mans Unides mitjançant un vídeo, es comptarà amb aliments exclusions del poble i es farà un karaoke.

PUBLICITAT