Vinyols i els Arcs es volca en la lectura infantil

L’Ajuntament del municipi del Baix Camp va marcar-se com a fita de legislatura dinamitzar  la biblioteca i potenciar-ne l’ús de cara als infants. 

L’ús de la biblioteca és un assumpte pendent al municipi. Des de Vinyols i els Arcs es va detectar el problema i es van proposar recuperar la funcionalitat del Centre Cultural. Aprofitant, a la vegada, per impulsar la lectura infantil.

És per això que Emi Martínez, regidora d’ensenyamnt i benestar social i família, va posar en marxa aquest passat nadal l’activitat “Contes en Família”. Un acte que avui tindrà la quarta edició i que acull, de mitjana, una quarantena de nens.

Aprofitant la proximitat del Centre Cultural amb l’Escola CEIP Santa Catarina, “Contes en família” es realitza de forma bilateral entre l’ajuntament, el centre i l’Ampa. El contacontes és de temàtica lliure i són els lectors voluntaris els que escullen el format d’exposició i el títol a llegir. Una iniciativa que aplega nens d’entre 4 i 11 anys i que ha tingut molt bona acollida entre els pares i mares com a mètode d’incentivar la lectura i dinamitzar la biblioteca.

PUBLICITAT