Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’adhereix al cicle de cinema infantil en català CineXic

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha incorporat al cicle CineXic, un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales d’arreu del territori. Òmnium Cultural impulsa aquest projecte amb la col·laboració de Drac Màgic i MODIband, que han dissenyat la programació, gestionen els drets i distribueixen les pel·lícules a través de les distribuïdores Rita & Luca Films i Pack Màgic.

El Servei de Biblioteques de Catalunya ha contractat una subscripció anual per a deu biblioteques, entre les quals hi ha la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Això farà possible que el municipi disposi enguany d’una programació regular de cinema familiar en català.

Aquesta programació constarà de 8 pel·lícules amb un segell de qualitat artística i pedagògica, amb continguts seleccionats amb perspectiva de gènere, respecte a la diversitat i foment dels drets socials i universals. La primera projecció serà Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món, aquest dissabte, 20 de gener a les 18h, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT