Una dona mor dies després de ser atropellada a Riudoms

Una dona mor a causa d’un accident de trànsit a Riudoms. Els fets van succeir dissabte al matí al carrer Baltasar de Toda i Tàpies quan una motocicleta va atropellar a la víctima d’avançada edat. La Guàrdia Municipal, ambulàncies i Mossos d’Esquadra es van traslladar fins al lloc dels fets. La víctima va ser traslladada en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona on ha acabat morint.

L’Ajuntament de Riudoms ha lamentat els fets i assegura que el punt on es va produir l’accident, a l’alçada de la biblioteca municipal, no és un punt perillós, tot i que ho revisaran. En canvi, si que assenyalen tres punts del mateix carrer considerats perillosos i que ja tenen previst portar a terme accions que formen part d’un pla de millora amb un pressupost de 135.000 euros que està en procés de licitació. 

Per un costat, s’eliminaran zones d’aparcament al costat d’alguns passos de vianants on la visibilitat és reduïda, per una altra banda, s’instal·larà il·luminació al pas de vianants localitzat davant de l’Institut Joan Guinjoan, en ser un punt per on passen gran part dels alumnes del centre. A part d’aquestes accions també es preveu la instal·lació de pilones en la cruïlla amb el carrer Mola, per evitar estacionaments irregulars a causa de la presència d’establiments comercials.

PUBLICITAT