Una diada castellera pensant en el futur

Riudoms va presentar ahir de la Diada Castellera de Sant Jordi. Una cita que ha vingut per quedar-se. Aquesta és una novetat en el calendari ja que el proper diumenge 28 d’abril, a les 12 del migdia a la plaça de l’Om s’estrenarà amb una diada castellera. A més, ho farà amb tres de les colles més destacades  del Camp de Tarragona: la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Xiquets de Reus.

Riudoms fins ara no tenia cap esdeveniment casteller, les actuacions es limitaven aun castell a la Fira de l’Avellana i ara fan una aposta que vol passar a ser fixe en el calendari casteller de pretemporada. Per tal de que el poble l’aculli millor i agafi tradició la cita comptarà amb un speaker que anirà retransmetent els castells.

Una cita il·lusionat que, com ha afirmat l’alcalde Sergi Pedret, ha tingut molt la bona acollida  per part de les tres colles convidades per tres diversos factors: actuació en una plaça nova; dins del territori històric original del fet casteller i pràctica en el desplaçament.

 

PUBLICITAT