Tornen a tancar els espais naturals i activen l’alerta per risc d’incendi

Com fa tan sols una setmana la situació climatològica torna a empènyer el Pla Alfa al nivell 3 a les comarques del Priorat i Alt Camp i, conseqüentment, al tancament novament de l’accés als espais naturals protegits del Montsant i Montmell-Marmellar. Aquesta és la previsió de cara aquest dimarts 25 de juliol en què, a més, Protecció Civil activa l’alerta de l’INFOCAT, el pla d’emergències per risc d’incendi.

En aquesta ocasió el Montsià, única comarca de la província de Tarragona que fa una setmana es va mantenir en el nivell 1, també pujarà al nivell 2 i, per tant, tota la demarcació estarà sota les prohibicions d’ús de pirotècnia, fer barbacoes, ús de fogonets de gas, focs d’esbarjo o crema de restes vegetals.

En el cas de les zones en nivell 3, que engloba a 11 municipis de la meitat nord Priorat, 4 del nord-est de l’Alt Camp i 4 del nord del Baix Penedès, queda prohibida qualsevol activitat que impliqui foc, fumar en terreny forestal, caçar, anar en globus aerostàtic, utilitzar radials o bufadors.

PUBLICITAT