Sergi Pedret confirmat com a cap de llista de “Junts per Riudoms”

l’Assemblea Local del Partit Demòcrata de Riudoms, d’ahir al vespre va ratificar l’actual l’Alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, com a cap de llista a les eleccions municipals de maig. Ho farà sota les sigles “Junts per Riudoms”.

En el seu discurs, el cap de llista ha agraït el suport dels associats i ha explicat que vol fer una campanya positiva, honesta i amb projectes de futur. El candidat demòcrata ha destacat diversos punts del seu últim mandat, com  les obres al nucli antic, la millora dels equipaments municipalso les polítiques de joventut i atenció social. I ha senyalat els plans de competitivitat turística, de comerç local, de joventut i de dinamització del nucli antic com les línies mestres que permetran dissenyar el futur de Riudoms.

L’assemblea d’associats del PDeCat de Riudoms també ha elegit Ramon Margalef com a cap local. Margalef repeteix en aquest càrrec, ja que va ser el responsable de la formació entre 2008 i 2016, coincidint en el temps amb els mandats de Josep Maria Vallès i Josep Maria Cruset al capdavant de l’alcaldia de Riudoms. L’elecció de nou cap local s’ha celebrat arran de la dimissió de Pedret que ha defensat que els càrrecs d’alcalde i de cap local no es concentrin en una mateixa persona.

PUBLICITAT