Salou recull en un llibre la crònica de l’1-O al municipi

El “Conte Groc1-O a Salou, Crònica d’una Victòria” és un llibre col·lectiu construït a partir dels testimonis directes que van participar en el dia del referèndum per la independència de Catalunya i han explicat la seva experiència de forma anònima.

El llibre ha estat editat per l’ANC Salou i apadrinat per Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, Cap Dona en l’Oblit (vinculat a la sectorial de dones de l’ANC) i el grup musical Beiats. Des de l’ANC apunten que els diners que es recaptin amb la venda dels llibres i de postals commemoratives es dedicaran íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC).

L’acte de presentació es farà el pròxim divendres 22 de març a les 20h a la Sala Europa TAS i comptarà amb una lectura dramatitzada d’alguns passatges amb l’acompanyament musical del grup Beiats. En aquests moments està confirmada la participació de l’empresari i cofundador del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell, en representació de l’ANC, i de Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya des del 2015, en representació dels presos i exiliats polítics. La conducció de l’acte anirà a càrrec de Xavier Fähndrich (Vevey, 1967), politòleg i autor del text de la introducció del «Conte Groc».

PUBLICITAT