Riudoms educa en comú

Ahir es va dur a terme la xerrada “L’agressivitat infantil i adolescent” dins el Cicle de xerrades trimestrals destinats a donar eines a famílies i professionals de l’associació.

Ja fa dos anys que la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Riudoms va posar en marxa un Cicle de Xerrades Trimestrals per a Famílies i Docents. Aquestes tracten temes variats relacionats amb problemes i matèries d’educació que afecten infants i adolescents.

Ahir va ser el torn de debatre sobre “L’agressivitat infantil i adolescent” Un debat que va oferir eines de gestió i va resoldre dubtes i que va comptar amb Cristina Rodríguez Millán, pedagoga especialista. Aquest tema deriva del programa ¡Órdago! per afrontar i prevenir la drogodependència que s’està duent a terme a l’Institut de Riudoms.

Maria Cros Torrents, regidora d’Ensenyament a l’Ajuntament de Riudoms, explica la finalitat d’aquestes xerrades.

Els temes que es tracten es pacten entre l’Ajuntament i tota la comunitat educativa de Riudoms. L’assistència acostuma a oscil·lar entre la vintena i norantena d’assistents. Amb un perfil de públic que acostumen a ser famílies. En aquest cas la Sala Multiús del Casal Riudomenc va acollir més de 25 assistents.

PUBLICITAT