Riudoms comença la campanya de nadal per reactivar els comerços locals

Riudoms enceta la campanya de nadal destinada a reactivar els seus petits comerços. La proposta anomenada “Cistella del comerç local” consistirà en entregar butlletes disponibles els petits establiments de Riudoms amb el sorteig d’una gran cistella valorada en 2000 euros en obsequis on hi han participat una cinquantena de comerços riudomencs. 

D’altra banda, també s’ha anunciat que el proper 12 i 13 de desembre s’hi celebrarà el tradicional Mercat de Nadal, on diverses parades dels comerços locals s’hi establiran a la plaça de l’església com tradicionalment es celebra adaptat també a les mesures de seguretat per la pandèmia. 

El Mercat servirà també per recollir fons per la Marató de Tv3 enguany dedicada a la investigació per la covid-19. Finalment, la darrera novetat de la campanya nadalenca a Riudoms serà el Fil Musical pels carrer comercials, on a partir del 12 de desembre a més de la decoració dels llums de nadal s’incorporarà el fil musical.

Una campanya de nadal adreçada a ajudar els petits comerços de Riudoms i amb l’objectiu de revifar l’economia municipal en unes festes nadalenques marcats per la pandèmia de la covid-19.

PUBLICITAT