Riudoms celebra la Festa dels Barris 2023

Riudoms tornarà a omplir els carrers per celebrar la Festa dels Barris un any més. Aquesta començarà el divendres 30 de juny amb el repic de campanes al migdia i, a la tarda, els 11 barris del municipi donaran el tret de sortida festiu amb l’encesa simultània de traques i voladors per tot el poble, per a després oferir degustacions populars i guarnir els carrers.

L’endemà dissabte 1 de juliol, a partir de les 18 h, els infants i joves podran divertir-se amb els jocs de cucanya que oferirà cada barri i, a partir de les 22 h, es farà el sopar de germanor als carrers i places que finalitzarà amb el ball. A la matinada, la plaça de l’Om acollirà la festa jove.

I per finalitzar, el diumenge 2 de juliol a partir de les 10 h hi haurà la rua de lluïment amb la participació de tots els barris, que arrencarà a la plaça de l’Arbre i acabarà a la plaça de l’Església. Els actes continuaran amb l’ofici religiós a l’Església de Sant Jaume i seguidament se sortirà en comitiva fins al parc de Sant Antoni on es farà l’elecció de la Pubilla, l’Hereu, el Fadrí i la Dama d’honor de Riudoms 2023 i s’entregaran els premis del concurs de carrosses i disfresses de la rua de Barris.

PUBLICITAT