Riudoms busca impulsar el Pla Local de Joventut

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Riudoms ha iniciat una campanya de divulgació d’aquest pla per donar a conèixer les activitats i oportunitats que aquest programa té en marxa per als joves del municipi. 

Ja fa tres anys que l’Ajuntament de Riudoms va començar a treballar per acostar el municipi a les necessitats del jovent. D’aquesta voluntat en va sorgir el Pla Local de Joventut, aprovat l’any passat per unanimitat en el ple municipal. Un document que recull futures accions de les polítiques de joventut al municipi.

L’Espai Jove, la primera acció del pla, es va obrir el passat octubre. Es tracta d’un espai de trobada amb una fórmula que parteix de joves i que treballa bilateralment amb els interessos i opinions dels joves. Aquest, és l’espai més conegut del Pla i ara, l’Ajuntament vol donar a conèixer l’objectiu d’aquest. Maria Corts, és regidora de Joventut a Riudoms:

El Pla de Joventut està orientat a joves d’entre 11 i 30 anys, i vol facilitar la realització del projecte de vida de les persones joves, aportant eines per buscar la cohesió social i la igualtat. D’aquest objectiu se’n deriven diverses accions concretes, agrupades en els set àmbits temàtics que més preocupen els joves de la vila del Baix Camp: habitatge, educació i formació, ocupació, salut, oci i cultura; la cohesió social i la participació.

 

PUBLICITAT