Riudecanyes tindrà servei d’assessorament per l’Alzheimer

Riudecanyes disposarà a partir del proper 5 de febrer d’un servei d’assessorament gratuït per la malaltia de l’Alzheimer. Una malaltia que afecta a més de 70.000 persones arreu de Catalunya.

Cada primer dimarts de mes, de les 15.30h a les 18.00h, un professional de l’associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp atendrà les consultes que es rebin al consistori de Riudecanyes fent un servei d’informació, orientació i assessorament. Així, aquesta persona oferirà suport a aquells riudecanyencs riudecanyenques amb algun dubte a resoldre de forma individualitzada i sense cost.

L’Ajuntament de Riudecanyes s’ha declarat “municipi solidari amb l’Alzheimer” mostrant així la seva sensibilitat i preocupació davant la problemàtica que suposa aquesta malaltia .

Riudecanyes s’uneix així a altres municipis de la comarca que s’han sumat a aquesta mateixa iniciativa per tractar un problema important en l’àmbit social, ja que l’envelliment de la població augmenta les possibilitats de tenir més habitants amb algun tipus de demència, com l’Alzheimer, i per tant requereix solucions i actuacions per ajudar a pal·liar el problema.

PUBLICITAT