«ReOrganiTzitats» arriba a Riudoms

El circuit Roda d’Art, que impulsen un grup de Centres i Instituts d’Estudis del Camp de Tarragona, presenta l’exposició «ReOrganiTzitats» d’Aleix Antillach-LEIX. A partir de demà, divendres 1 de febrer, a les 19:30 es podrà veure a la Sala d’exposicions del CERAP.

Les EIUs són peces de dues i tres dimensions que d’alguna manera corporeïtzen idees al voltant de les preguntes fonamentals. Aquests exercicis són alhora resultat i eina, petites plataformes en que? recolzar-se per prendre empenta de cara a nous salts interrogatius. Així presenta Aleix Antillac la seva obra, «ReOrganiTzitats».

Una col·lecció de peces que exploren i juguen amb els punts de confluència entre l’organicitat i l’organització, peces sortides de processos de transformació, que en segona derivada i a través de mecanismes de memòria poètica s’empoderen d’una nova ànima.

Aleix Antillach, nascut a Tarragona, és arquitecte i artista transdisciplinari. La seva experiència creativa abraça des dels grans edificis o el disseny d’espais públics, fins a petites escultures, passant pel videoart, el dibuix o les instal·lacions, versions totes elles d’una mateixa cosa a les que li agrada anomenar peces. El seu treball hereta el diàleg arquitectònic entre tècnica, sensibilitat i cultura, i el porta al camp de la contemplació i les natures.

Els darrers anys s’ha dedicat a explorar els papers de l’auca, i a banda d’airejar la seva obra personal actua d’agitador cultural des del Convent de les Arts d’Alcover.

PUBLICITAT