PIMEC Comerç demandarà la Generalitat per les restriccions als comerços

PIMEC Comerç Tarragona demanarà compensacions a la Generalitat per les restriccions en el tancament de l’hosteleria i la totalitat del sector de l’oci nocturn, entre altres. Ho farà amb la majoria d’Ajuntaments de la Demarcació de Tarragona.

Pla general d'un botiguer precintant la seva botiga a Cambrils per participar en la protesta per denunciar el tancament dels establiments els caps de setmana. Imatge del 6 de març del 2021 (Horitzontal).

Entre ells, s’hi troben Vila-seca, Salou o Cambrils són els que més suport pel patiment del sector de l’emprenedoria, petita i mitjana empresa. El president de PIMEC Comerç a la demarcació de Tarragona, Florenci Nieto ha advertit al programa Carrer Major de la possible fuga d’empreses del territori cap a altres indrets d’arreu d’Espanya.

És per aquest motiu, que en les properes setmanes s’elaborarà conjuntament amb els consistoris, una demanda conjunta a la Generalitat i compensacions econòmiques al sector.

Florenci Nieto també ha revelat que durant el 2021 s’ha menysfacturat un 40% menys comparat amb el 2019. Unes restriccions que des de PIMEC titllen de “mesures excessives” i que prop de 22.000 comerços es troben en risc de tancament permanent.

PUBLICITAT