Pepe López retorna amb victòria al Rally Catalunya

Pepe López i Borja Rozada s’emporten la victòria de la 58a edició del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada després de mesos sense participar en el certamen nacional. Al volant del Hyundai i20N Rally2 de l’equip TerraTraining s’han imposat per davant de “Cohete” Suárez, qui amb el seu Skoda Fabia va dominar la jornada de divendres i han mantingut un pols constant fins a l’últim tram de dissabte.

Font: RallyRACC

El podi el tanca el català Jan Solans, seguit del seu germà, Nil Solans, que retornava després de la lesió per culpa de l’accident del Rally Catalunya de fa un any. Malgrat no aconseguir l’anhelada victòria Suárez és més líder que mai a la general del Super Campionat d’Espanya de Rally amb 227 punts, 61 punts per sobre tant de Jan Solans com d’Ivan Ares, empatats en la segona posició. Ara només queden dos rallys més per disputar, el de la Nucía i Pozoblanco, i Suárez podria ja assegurar el títol a un rally pel final.

També menció d’honor pel jove català de 19 anys Sergi Pérez que, dins la categoria monomarca Peugeot Rallycup Iberica, s’ha alçat amb el triomf i certificat el títol d’enguany.

PUBLICITAT