Obert el nou casal de la Gent Gran a Mont-roig del Camp

El nou Casal de la Gent Gran de Mont-roig, que s’ha construït al costat de la zona poliesportiva, ja és operatiu. Les obres a l’anterior edifici, localitzat al carrer Major, i la necessitat de no deixar sense espai d’oci a la gent gran, han accelerat el trasllat, tot i que encara falten alguns espais com el jardí del nou Casal.

No obstant això, no impedeix fer ús de les dependències interiors que ja estan finalitzades i equipades amb mobiliari renovat i respectant les actuals normatives referents a barreres arquitectòniques, per tal d’afavorir l’accessibilitat a tot el col·lectiu de gent gran. A més, des de l’Ajuntament tenen l’objectiu d’atraure tota aquella gent que encara no fa ús d’aquest servei.

L’edifici del Casal disposa d’una gran sala diàfana de 150 m2, on es pot gaudir de jocs de taula, espais per a la tertúlia, televisió i connexió wifi per a tothom. A més, també hi ha un despatx per l’ús exclusiu de la junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Mont-roig, una aula on es duran a terme formacions, tallers i activitats diverses, un espai amb ordinadors per l’ús individual, uns banys adaptats per mobilitat reduïda i, finalment, una sala per podologia i una per perruqueria, serveis que en un futur seran licitats.

PUBLICITAT