Noemí Llauradó agafa, de nou, la vara de presidenta de la Diputació

Noemí Llauradó ja és, oficialment, presidenta de la Diputació de Tarragona per als pròxims quatre anys. No hi ha hagut sorpreses, després del pacte acordat amb el PSC fa unes setmanes les votacions dels nous diputats han fet que Llauradó repeteixi mandat al capdavant de l’ens provincial.

Ha rebut els 17 vots d’ERC i el PSC, els sis consellers de Junts s’han abstingut, mentre que també han presentat candidatura el PP i Vox, que tan sols han aconseguit el seu vot.

La presidenta ha volgut expressar el seu compromís per seguir treballant pel territori i els seus ciutadans a través del diàleg i el consens. Ha parlat de mà estesa dirigint-se als diputats de la resta de formacions i ha destacat que la màxima institució provincial tornarà a estar presidida per una dona.

Llauradó ha assegurat que serà un mandat ple de reptes i oportunitats per tots els municipis. Ha destacat que suma en aquest mandat un bagatge de quatre anys. I, a més, ha reivindicat la feina de la Diputació valorant-la com una eina essencial, tasca que també ha defensat fermament Rubén Viñuales, com a vicepresident primer de l’ens.

Autor: Adrià Tella

PUBLICITAT