Neix el Festival del Vent a l’Hospitalet de l’Infant

Dissabte 18 de maig se celebra a l’Hospitalet de l’Infant el Festival del Vent, una iniciativa que pretén engalanar el cel d’estels de vent durant un dia, donant l’oportunitat a la gent d’aprendre a fer volar el seu estel i de veure a professionals fer-ho.

El vent és un fenomen molt característic d’aquesta zona i amb aquest projecte l’Ajuntament vol fer valer les oportunitats que ofereix. L’Associació Estels Club de Barcelona s’encarregarà de fer una exhibició de volades d’estels amb estels de gran format, acrobàtics i fets a mà. Però tothom qui vulgui també podrà aprendre a fer-ne volar un. A més, hi haurà tallers perquè els participants puguin construir-se el seu propi.

El festival es farà a la Plaça Coll de Balaguer, davant el passeig marítim, de les 10 h i fins a les 18 h, i comptarà amb un jardí eòlic on el vent farà ballar unes estructures hipnotitzats. A les 12 h hi haurà l’actuació de la banda de música municipal anomenada Clau de Vent i al final de la jornada se sortejaran uns estels professionals.

PUBLICITAT