Montbrió negocia amb la UdL per fer una escola d’estiu de Dret Internacional

Vicenç Ferré, Alcalde del Municipi, ha anunciat a les Veus del Mestral que s’està negociant amb la Universitat de Lleida la realització d’un projecte per fer la Fundació Marquès d’Olivar, on es crearia aquesta escola d’Estiu. 

Montbrió podria tenir una escola d’estiu sobre Dret Internacional. Això sí, seria de cara a la següent legislatura i sempre que les negociacions amb la Universitat de Lleida tirin endavant. És un projecte que Vicenç Ferré hauria volgut que es produís amb el seu mandat però que diu, no s’ha pogut dur a terme per temes d’herència i demora.

La Fundació Marqués Olivar es situaria a l’església, al costat del convent de les monges i suposaria, segons l’Alcalde de Montbrió un gran plus pel municipi al situar-lo en el mapa. 

L’Alcalde subratlla l’atracció de la ubicació de Montbrió, el seu entorn i l’oferta gastronòmica i cultural que es potenciaria amb aquesta escola d’estiu.

Tot i que Vicenç Ferré ho ha apuntat com assumpte pendent de la seva legislatura ha assegurat que Carmina Blay, candidata a l’alcaldia per ERC, té la voluntat d’engegar el projecte i ell n’estarà igual de content com a montbrionenc.

 

PUBLICITAT