Montbrió estrena les millores del seu circuit de BTT

El circuit de BTT de Montbrió convida als amants d’aquest esport dissabte a les 17:00 a provar les seves millores. L’excampió mundial de trial i director del Bike Park de Torredembarra i Cambrils, Àngel Batlle, explicarà el recorregut del circuit i les seves novetats als assistents, amb l’únic requisit per participar que duguin bici i casc propis.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Montbrió, Yolanda Torrebadella, explica que és un esport molt practicat al municipi , ja que des de l’escola es fomenta com a transport sostenible i per l’existència de dos clubs ciclistes, el Club Esportiu MontBike i el Club Ciclista Montbrió. El poble també compta amb la recent creació d’un equip femení de ciclisme. Una demanda creixent que creu que s’ha d’incentivar amb iniciatives com aquestes.

Fa set mesos que es va construir el circuit i aquesta remodelació es fa per aprofitar una pineda que va morir fa poc. Es va decidir reutilitzar els trocs per implementar nous elements i millorar així aquest espai, que es diferencia dels altres de la comarca perquè és municipal i obert a tothom.

PUBLICITAT