Montbrió celebrarà el carnaval més solidari

Montbrió aprofitarà les festes de Carnaval per mostrar la seva cara més solidària. En aquest cas amb la lluita contra el càncer infantil. Ja és el segon any que l’AMPA de l’escola Josep M Soler i Gené organitza aquest esdeveniment. Aprofitant la festivitat es convoca als participants a venir disfressats i fer un donatiu d’un euro. La xocolatada es durà a terme a les 16:30 al pati de l’Escola.

També divendres, en la mateixa línia, celebrarà una Festa de Disfresses a les sis de la tarda al Cinema Nou. Es tracta d’un acte solidari amb un donatiu d’un euro organitzat per l’AMPA Llar D’Infants L’Arc De Sant Martí. La festa es farà al Cinema Nou de Montbrió. Els centres educatius mostren d’aquesta manera la seva cara més solidària aprofitant un acte festiu.

D’altra banda, el carnaval al municipi es celebrarà diumenge 3 de març amb una Rua a les 12:30. A les 15:00 tot aquell que vagi disfressat podrà participar al dinar al pavelló municipal. A les 17 es clourà amb una festa de Carnaval per a tota la família amb una discoteca mòbil amb DJ i coca i xocolata per a tots els assistents.

PUBLICITAT