Montbrió celebra les jornades gastronòmiques de la fava i el moscatell

Montbrió del Camp celebra les jornades gastronòmiques dels seus dos productes estrella, les faves i el moscatell. Aquest any com a novetat hi haurà un sorteig d’un sopar per a dues persones entre tothom qui participi.

Els set restaurants del poble ofereixen plats, menús o menús degustació amb la fava com a ingredient principal i també moscatell o algunes postres fetes amb aquesta beguda. Alguns d’aquests locals intenten combinar els dos productes en un sol plat com l’amanida de faves amb gelat de moscatell. També col·labora la Cooperativa Agrícola de Montbrió donant una ampolla de moscatell a cadascun dels restaurants del circuit.

La regidora de comerç i turisme, Marta Puig, reivindica les faves i el moscatell com a productes montbrionencs de qualitats i explica quins són els principals objectius d’aquests dies.

Puig comenta que l’època de faves sempre ha començat a finals d’abril principis de maig, però des de fa ja uns anys, i per culpa de la pujada de les temperatures, cada vegada s’ha d’avançar més aquesta data. Les jornades van començar dissabte dia 6 i s’allargaran fins al 21 d’abril.

PUBLICITAT