Mont-roig omple la setmana d’actes en motiu del Dia de la Dona

Des de l’Ajuntament s’han programat més de 15 actes oficials per celebrar i reivindicar el paper de les dones al món. A més durant tot el mes de març les biblioteques Joan Miró i Miramar exposaran les noves adquisicions de llibres infants i juvenils que treballen en temes relacionats amb la igualtat de gènere.

Avui comença la marató d’actes programats a Mont-roig en motiu del Dia Internacional de la Dona. Izaskun Arroya dóna el tret de sortida amb la xerrada “Sóc dona, tinc els meus drets” al Casal D’avis del municipi. D’aquesta oferta destaca la II Trobada de Dones Empresàries i Directives que es durà a terme dimecres dia 7 al Mas Miró. També diverses activitats destinades als més menuts, com són la lectura de del conte “Quan les Nenes Volen Alt” (6 de Març a les 18h a la Biblioteca Joan Miró); “Un bosc ple de Lluna” (7 de març a les 18h Biblioteca Miramar) i Titelles per a la igualtat (7 de març, 10:30, al Centre Polivalent de Miami Platja).

D’altra banda, els Casals de Joves K2 i K1 duran a terme una Dinàmica sobre els Casos d’Invisibilitat de Dones en l’Actualitat (el 7 i 8 de març respectivament de 16 a 20h). També hi ha opció a la participació a les classes  de Defensa Personal.

El divendres dia 8, dia de la dona treballadora, a les 12h es llegirà el manifest institucional davant de l’ajuntament de Mont-roig que es secundarà a les 12;45 davant les oficines municipals de Miami Platja.

PUBLICITAT