Mont-roig i les seves biblioteques oferten lectures “telemàtiques”

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig juntament amb les biblioteques ofereixen als seus vilatans una proposta online per seguir gaudint de la cultura. Aquestes propostes es poden fer des de l’App de l’Ajuntament i a través dels canals de comunicació de les biblioteques municipals. Aquestes aniran recomanant lectures i activitats culturals per tots els públics arran de la crisi del covid-19.

Gràcies també a que aquest passat cap de setmana, en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, ja es van fer diverses propostes de poesia i el seu posterior èxit, Mont-roig ha habilitat al públic diversos espectacles culturals per gaudir-los telemàticament.

Després d’aquesta primera iniciativa s’han programat més activitats per als pròxims dies que es canalitzaran a través de l’aplicació mòbil Mont-roig Miami Participa i el Facebook de les biblioteques Joan Miró i Miramar. Aquestes entitats es sumen a ser una proposta local davant iniciatives més grans com son les del Gran Liceu o d’altres Museus per potenciar la cultura en aquests dies de confinament.

PUBLICITAT