Mont-roig del Camp recupera el cicle Sons de Nit amb dues propostes

Inici del cicle Sons de Nit de Mont-roig del Camp el pròxim dissabte 29 de juliol fins al 13 d’agost a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca.

Aquest any s’inclouen dues propostes: una primera anomenada “El blues d’elles” a través de la veu de la cantant i artista Queralt Albinyana, un repertori que abasta un extens itinerari artístic: des de les primeres Dames del Blues dels anys 20 i 30 dels Estats Units fins a les blueswomen més influents dels darrers temps. I una segona proposta amb el concert d’Anna d’Ivori i la seva banda, que ens parla d’històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d’altres que ho podrien haver estat. Meritxell Ferré, tècnica de cultura de Mont-roig del Camp, explica que volen reivindicar les propostes del territori.

A més, els Sons de Nit, es complementen amb una proposta familiar els diumenges a la tarda que acosten espectacles musicals als infants a banda de la proposta de titelles anomenada “La veritable història dels tres porquets” de la Companyia Xip-Xap.

PUBLICITAT